[section bg=”868″ bg_size=”orginal” bg_overlay=”rgba(255, 255, 255, 0.75)” padding=”50px”]

[ux_banner height=”40%” bg=”1839″ bg_size=”original” bg_pos=”26% 28%”]

[text_box position_x=”50″ position_y=”50″ bg=”rgba(0, 0, 0, 0.5)”]

“There’s a story in everything”

[/text_box]

[/ux_banner]
[row style=”collapse”]

[col span__sm=”12″ align=”center”]

EVE Lifestyle is de shop met een trendy assortiment, vernieuwende producten en fijne hebbedingen voor thuis! Samengesteld door passie voor trends en interieur. Welke merken zijn hot, welke materialen zijn in en wat zijn de trends van dit moment? EVE houdt het maar al te graag in de gaten en vertaalt dit om naar een productassortiment! Ontdek producten waarmee jij jouw huis net dat beetje extra kunt geven. En dat voor betaalbare prijzen? Ontdek het in de webshop van EVE Lifestyle! De complete collectie beleven? Kom dan op donderdag, vrijdag of zaterdag naar onze winkel in Daarle. 

Hulp nodig bij jouw interieur? Ik help je graag als stylist de juiste accessoires en meubels te selecteren die het beste in jouw interieur en daarmee in jou naar boven halen zodat jij dat wauw-gevoel krijgt in jouw huis. Om te bepalen hoe ik je hier het beste bij kan helpen, maak ik graag kennis met jou! Plan een kennismaking in via info@evelifestestyle.nl.

Volg je ons al op social media? 

[/col]

[/row]
[follow style=”fill” align=”center” scale=”133″ facebook=”https://www.facebook.com/evelifestyle/” instagram=”https://www.instagram.com/eve.lifestyle/”]

[ux_product_categories style=”overlay” type=”grid” grid=”5″ grid_height=”400″ ids=”68,70,71,69,80,79″ orderby=”name” image_overlay=”rgba(38, 38, 38, 0.27)” image_hover=”zoom” image_hover_alt=”glow” text_pos=”middle” text_size=”large” text_bg=”rgba(0, 0, 0, 0.47)”]

[/section]

Over eve

Niets is fijner dan ruimtes in een huis die naast het functionele aspect ook sfeervol zijn. Voor iedere ruimte kan dat een andere betekenis hebben, denk aan een gezellige woonkeuken met een mooie grote keukentafel om eindeloos met vrienden en familie aan te eten en te praten. Of een ruime lichte werkkamer die praktisch en functioneel is ingericht met fijne stoelen. En natuurlijk een warme, gezellige woonkamer met mooie en unieke accessoires en een comfortabele bank. 

Styling advies kan worden gegeven in de winkel of aan huis. Neem hieronder contact op, of vraag in de winkel naar de mogelijkheden.